Våra samarbetspartner

I dagsläget har RG Aktiv Rehabilitering (RG) fem samarbetspartner, som vi är stolta att presentera.

Blir du vår nästa samarbetspartner? Som ideell förening välkomnar vi sponsring och samarbeten av olika slag. Kontakta Veronika Lyckow vid intresse.

Coloplast

Coloplast är experter på hjälpmedel för blåsa och tarm, en central fråga för många med ryggmärgsskada. De deltar varje år på våra kurser och läger för att dela med sig av sin expertis och tipsa om hur man kan hantera problem med blåsa och tarm för att minimera den negativa inverkan på livskvaliteten. 

Star Mobility

Star Mobility hjälper till att anpassa bilar, så att även personer med en fysisk funktionsnedsättning kan köra bil. För många är bilen ett viktigt hjälpmedel för att nå maximal självständighet. Star Mobility deltar på våra introkurser och hjälper till att lotsa genom information och regler. De har också med sig bilar med olika typer av anpassningslösningar. 

Decon

Decons motto är ”Creating Freedom” och det går igen i alla deras produkter. Deras hjul och drivaggregat gör att personer i rullstol lättare kan komma ut i naturen och få en bättre räckvidd i stadsmiljö. Decon är med på RG:s sommaraktiviteter i Valjeviken och våra utvecklings- och retrokurser. De finns också tillgängliga i RG:s träningsverksamhet på Bosön på löpande basis.

Panthera

Panthera utvecklar och tillverkar världens lättaste rullstol, som gör det enklare att lyfta stolen i och ur bilen. De hjälper RG med rullstolar till våra kurser och de bidrar med rullstolar och andra tillbehör till vår internationella verksamhet. 

Permobil

Permobil AB fokuserar på innovation och produktutveckling inom eldrivna rullstolar, manuella rullstolar, sittlösningar och power assist (drivaggregatsprodukter) och driver även globala forsknings- och utvecklingsprojekt. Permobil AB är med och utbildar RG:s målgrupp i olika sammanhang, både personer med ryggmärgsskada och professionen. 

Kontaktperson