Aktiviteter blandas med samtal och föreläsningar.

Se våra inplanerade kurser

Utvecklingskurs 2023 – för inkompletta gångare – Inställd!

Tyvärr måste Utvecklingskursen 2023 ställas in p g a kraftigt minskat statsbidrag. Deltagaravgifterna för våra kurser täcker ca 30% av den totala kostnaden, resten täcks i normala fall av statsbidraget.

Utvecklingskursen består av fyra dagar fulla av erfarenhetsutbyte, träning anpassad efter dina förutsättningar med fokus på balans och gångträning samt inspirerande föreläsningar och samtal. Målet är att du ska åka hem med ny inspiration och konkreta verktyg som du kan applicera i din vardag. Samt inspireras att vilja leda träning på RG:s Introkurs och Sommarkurs.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som har en inkomplett ryggmärgsskada med gång-/ståförmåga kvar, med eller utan gånghjälpmedel. 

Innehåll

På Utvecklingskursen får du möjlighet att utforska ett antal viktiga och relevanta områden för dig som lever med en inkomplett ryggmärgsskada. 

Hjälpbehov

Om du använder dig av personlig assistent i vardagen är du välkommen att ta med en assistent. Om du inte vill eller kan ta med en assistent kommer du att få den hjälp du behöver av våra duktiga engagerade resursledare som hjälper till med stöttning och handräckning. 

Mer information om kursen och avbokningsregler »

Vill du jobba som ledare? Läs mer här »

Kontaktperson

Bra träning. Uppskattade workouten extra mycket. Kul att få testa qigong. Föreläsningen känsligt läge var jättebra och intressant.

deltagare 2019

Deltagare Utvecklingskurs 2023

Datum: Inställd
Plats: Bosön, Lidingö