Tematräffar

Under 2021 bjuder RG Aktiv Rehabilitering (RG) och projektet RG Integration in till olika tematräffar för och med våra medlemmar.

Vi vill erbjuda kunskap, inspiration och möjlighet att ses även mellan läger och kurser. Träffarna kommer att vara via video (Zoom), så att du kan delta oavsett var du befinner dig.

Vi har redan haft tematräffar om t ex hjälpmedel och fiske. När nya tematräffar bokas in läggs information upp nedan. Anmälan och tider finns längst ner på sidan.

Finns det något ämne som du vill att vi lyfter? Eller har du något du vill dela med dig av till andra? Hör av dig till Tina och berätta. Alla tankar och tips är välkomna.

Vi ses på en skärm nära dig!

25 oktober: Fysisk aktivitet och idrottande genom livet

Denna gång delar vår erfarna förebildsledare och barn-och ungdomskoordinator Hillevi Hansson med sig av sin passion för fysisk aktivitet och träning. Hur den har tagit henne på en resa från skolidrotten till elitidrotten. Hon brinner också för barn och ungas möjlighet till bra idrott. Idag spelar Hillevi basket i Köln 99ers.

Anmälan »

1 december: Tema resor

Förebildsledaren Anders Hård som berättar om sin passion för resor. Han delar med sig av sina erfarenheter av att resa, både till stad och natur. Vad sägs om en tur med bilen eller kanske andra färdmedel, så som häst eller flyg? Resor i närområdet och resor långt bort. Häng med och bli inspirerad till nya resmål!

Anmälan »

Kontaktperson

Tematräff Fysisk aktivitet och idrottande genom livet

Datum: Måndag 25 oktober kl 18.30-20.00
Plats: Zoom
Målgrupp: Medlemmar i RG Aktiv Rehabilitering
Avgift: Gratis för medlemmar i RG (medlemskap kostar 250 kr per år)

Tematräff Resor

Datum: Onsdag 1 december
Plats: Zoom
Målgrupp: Medlemmar i RG Aktiv Rehabilitering
Avgift: Gratis för medlemmar i RG (medlemskap kostar 250 kr per år)