Skärgårdshajk Stendörren

Vill du paddla mellan små vackra öar och skär med horisonten framför kajaken? Då ska du vara med på vår skärgårdshajk till Stendörrens naturreservat den 26–28 augusti. RG har gjort ett tiotal skärgårdshajker i området, senast förra året och nu är det dags igen.

Stendörren är en liten skärgård där vi snabbt kan paddla ut till de yttersta skären och blåser det upp kan vi paddla mellan de små vackra öarna som ligger i skydd. Vi bor två nätter i tält på samma lägerplats och det gör att vi på lördagen kan göra en lång paddling med bara dagsturspackning. Maten lagar vi på öppen eld eller på campingkök.

En portabel handikapptoalett kommer att finnas med under hela hajken.

För att delta på skärgårdshajken krävs att du varit med på minst två kvällspaddlingar.

Praktisk information om tid, plats, kostnad och anmälan hittar du längre ner på sidan.

Viktig information om paddlingen hittar du här »

Kontaktperson

Alla ledarna är helt fantastiska. Tålamod, skicklighet, erfarenhet, vänlighet och kunskap gjorde turen till världsklass. Vi klarade dessutom av både dåligt väder och helt nya vatten där jag tror alla var mycket nöjda.

deltagare

Skärgårdshajk Stendörren 2022

Tid: fredag 26 augusti (från ca kl 10.00) till söndag 28 augusti (ca kl 15.00)
Plats: Samling vid Stendörrens naturum
Sista anmälningsdag: 28 juni
Kostnad: 1500kr/person (i priset ingår lån av kajak samt guidning) Eventuellt kommer det att även finnas möjlighet att låna tält. Måltider tar man med sig själv och lagar tillsammans med övriga deltagare i matlag.