Skärgårdshajk

Vill du vara med och paddla i S:t Annas vackra skärgård i Östergötland? Då ska du anmäla dig till skärgårdshajken som genomförs tillsammans med vår samarbetspart Parasport Norrköping.

Hajken utgår från Moons camping där vi samlas på fredagskvällen för en kortare paddeltur, middag och övernattning i stuga. Genom att vi bor inomhus är det lättare att förbereda oss så att vi kan paddla i väg tidigt på lördag förmiddag. Målet för helgen är en av de vackra öarna som finns cirka två timmars paddling bort. Övernattning sker där i tält, med matlagning över öppen eld eller på campingkök. Vi tar med portabel handikapptoalett till ön. På söndagen paddlar vi tillbaka till Moons camping för att avluta hajken. För att delta på skärgårdshajken krävs att du varit med på minst två kvällspaddlingar.

Praktisk information om tid, plats, kostnad och anmälan hittar du längre ner på sidan.

Viktig information om paddlingen hittar du här »

Kontaktperson

Alla ledarna är helt fantastiska. Tålamod, skicklighet, erfarenhet, vänlighet och kunskap gjorde turen till världsklass. Vi klarade dessutom av både dåligt väder och helt nya vatten där jag tror alla var mycket nöjda.

deltagare

Skärgårdshajk 2019

Tid: Information om sommarens paddling kommer i början av maj.
Plats: S:t Annas vackra skärgård i Östergötland
Kostnad: 1 500 kr