Skärgårdshajk med yoga

Vill du avnjuta paddling i vacker skärgårdsnatur och yogapass på släta klipphällar? Då ska du anmäla dig till vår skärgårdshajk med yoga som genomförs i S:t Annas skärgård. Nytt för i år är att vi förlängt hajken med en till tältnatt, för att kunna göra turer längre ut i skärgården. Mellan paddlingarna blir det uppmjukande yogapass.

Hajken utgår från Moons camping där vi samlas på torsdagskvällen för en kortare paddeltur, middag och övernattning i stuga. På fredag morgon packar vi i kajakerna och paddlar iväg till den ö där vi har vårt basläger. Där bor vi två nätter i tält och lagar mat över öppen eld eller på campingkök. Från ön gör vi sedan kortare turer längre ut i skärgården. På söndagen packar vi ihop och paddlar tillbaka till Moons camping för att avluta hajken. Vi kommer att ta med en portabel handikapptoalett under hajken.

För att delta på skärgårdshajken krävs att du varit med på minst två kvällspaddlingar.

Praktisk information om tid, plats, kostnad och anmälan hittar du längre ner på sidan.

Viktig information om paddlingen hittar du här »

Kontaktperson

Alla ledarna är helt fantastiska. Tålamod, skicklighet, erfarenhet, vänlighet och kunskap gjorde turen till världsklass. Vi klarade dessutom av både dåligt väder och helt nya vatten där jag tror alla var mycket nöjda.

deltagare

Skärgårdshajk 2019

Tid: Torsdag 22 augusti (från ca kl 16.30) till söndag 25 augusti (ca kl 16.30)
Plats: Mons camping, S:t Annas skärgård
Sista anmälningsdag: 26 juni
Kostnad: 1800 kr (i priset ingår: kajakguidning, yogapass, kajakhyra, middag och övernattning i stuga torsdag - fredag. Övriga måltider (fredag frukost till söndag lunch) tar man med sig själv och lagar tillsammans med övriga deltagare i olika matlag).