Paddling Göteborg

På Västkusten brukar ett par paddlingar genomföras varje år.

Ansvariga föreningar är Personskadeförbundet RTP och Riksförbundet för Rörelsehindrade Barn och Ungdomar, RBU. Till hjälp har de instruktörer från Flatö kajakförening.

Kajakpaddling på Flatön

Lördag 12 juni Paddling på Flatön hos Flatö kajakcenter. Vi möts kl 11.00 på Flatö Kajakcenter på Flatön (strax norr om Orust) där Björn Martén och hans erfarna paddlingsledare tar emot oss. De har
anpassade kajaker. Vi paddlar runt öarna och återkommer till kajakcentret för att äta lunch (beställd från Handelsman Flinks restaurang). Vi fortsätter att paddla under eftermiddagen. Vill du enbart paddla förmiddag eller eftermiddag så går det bra.

Tillgängliga toaletter finns. Kostnaden är 350 kr per paddlare och lunchen kostar 150 kr. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast 29 maj. Hör av dig till ingrid.tegvald@gmail.com eller ring 070-601 33 31 för mer information.

Paddling på Surtesjön

Onsdag 20 juli är det paddling på Surtesjön (Vättlefjäll, Angered). Vi träffas kl 11.00 vid Surtesjön i Vättlefjäll (karta kommer vid anmälan) och paddlar runt i den fina sjön. Kanske kan vi testa en nybyggd paddlingskatamaran? Ta gärna med familj och vänner, alla behöver inte paddla. Det finns fina vandrings- och lekmöjligheter. Ta gärna med egen lunch, det finns grillplats. Vi paddlar under några timmar.

Kostnad 350 kr per paddlare. Annars ingen övrig kostnad. Anmäl dig senast 8 juli. Hör av dig till ingrid.tegvald@gmail.com eller ring 070-601 33 31 för mer information.

Kajakpaddling runt Bohus fästning i Kungälv

Lördag 14 augusti kl 11. Samlingsplats meddelas vid anmälan. Vi paddlar runt den mäktiga fästningen. Arrangemanget brukar ta 2-3 timmar och ta gärna med fika som avslutning på bryggan.

Kostnad 350 kr per paddlare. Anmäl dig senast 31 juli.

Paddlingshelg på Rossö

Lördag, söndag 4-5 september Paddlingshelg på Rossö med övernattning. Paddla i det vackra Kosterhavet! Vi bor i våra fina stugor på Rossö (strax söder om Strömstad) ett stenkast från havet. Vi ordnar gemensamt alla måltider.

Vi startar på lördagen kl 11.00 med gemensam lunch och paddlingsinstruktioner. Därefter paddlar vi ut i arkipelagen under några timmar. Sedan blir det tid för att umgås, njuta av den vackra miljön och äta god mat. Hemresa på söndagen.

Kostnaden för paddling och boende är 750 kr/deltagare. Matkostnaderna delar vi på plats. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast 16 augusti. Hör av dig till ingrid.tegvald@gmail.com eller ring 070-601 33 31 för mer information.

Kontaktperson