Öppet Hus

Torsdagen den 18 november bjuder RG in till öppet hus på Bosön för dig som jobbar med ryggmärgsskadade och liknande diagnoser samt för dig som studerar till fysio- eller arbetsterapeut.

Programmet för öppet hus är indelat i två delar. Under förmiddagen får du veta allt om RG:s kurser och läger och träffa ledare på vår Introkurs (som pågår samma vecka). Under eftermiddagen besöker du RG:s rehab- och träningsverksamhet på Bosön och träffar rehabinstruktörerna.

Under dagen kommer du också få se våra lokaler och få tillfälle att mingla med RG-personal. RG:s samarbetspartner Star Mobility, Coloplast och Zoomability kommer finnas på plats för att svara på frågor och visa upp sina produkter.

Vi börjar och slutar dagen med fika och utrymme för frågor. Lunch finns till självkostnadspris.

Antalet besökare kommer att vara begränsat, så för att du ska vara säker på att få en plats rekommenderar vi att du snarast går in via länken och bokar. Är ni flera från samma arbetsplats/högskola så behöver alla fylla i en egen anmälan.

Anmälan finns längre ner på sidan.

Kontaktperson

Öppet hus RG

Datum: 18 november 2021 kl 9-12 och 13-16 (välj vid anmälan om du vill vara med hela eller halva dagen)
Plats: Bosön, Stockholm
Målgrupp: Du som jobbar med ryggmärgsskadade och liknande diagnoser samt du som studerar till fysio- eller arbetsterapeut
Avgift: Kostnadsfritt, anmälan krävs