Öppet Hus

Torsdagen den 18 november bjuder RG in till öppet hus om RG:s kurs- och träningsverksamhet på Bosön för dig som jobbar med ryggmärgsskadade och liknande diagnoser samt för dig som studerar till fysio- eller arbetsterapeut.

Vi träffas i receptionen i Idrottshuset, Bosön. Välj vid anmälan om du vill vara med halva eller hela dagen. Självklart kommer du under dagen få tillfälle att mingla med RG-personal, samarbetspartners och varandra, och ha möjlighet till rundvandring i Bosöns lokaler.

9:00-12:00 Vi börjar med fika och information. Under förmiddagen får du och dina kollegor ett unikt tillfälle att se metoden Aktiv Rehabilitering i praktiken och hur RG:s förebildsledare, resursledare och Rehabinstruktörer arbetar med att tipsa, träna och inspirera kursdeltagarna på Introkursen (som pågår samma vecka)

12:00-13:00 Lunch (möjlighet finns att äta lunch till självkostnadspris, bokas vid deltagaranmälan)

13:00-16:00 Under eftermiddagen har du möjligheten att träffa våra rehabinstruktörer samt se, och vid intresse delta i, RG:s löpande rehab- och träningsverksamhet för personer med ryggmärgsskada och liknande diagnoser på Bosön. Vi avslutar dagen med fika och frågestund.

Antalet besökare kommer att vara begränsat så för att vara säker på att få en plats rekommenderar vi att du redan nu går in via länken och bokar. Är ni flera från samma arbetsplats/högskola så behöver alla fylla i en egen anmälan

Anmälan finns längre ner på sidan.

Kontaktperson

Öppet hus RG

Datum: 18 november 2021 kl 9-12 och 13-16 (välj vid anmälan om du vill vara med hela eller halva dagen)
Plats: Bosön, Stockholm
Målgrupp: Du som jobbar med ryggmärgsskadade och liknande diagnoser samt du som studerar till fysio- eller arbetsterapeut
Avgift: Kostnadsfritt, anmälan krävs
Sista ansökningsdag: 4 november