Wings for Life med RG 9 maj

19 mars, 2021

Den 9 maj är det dags för Wings for Life World Run, ett lopp där alla startavgifter går till ryggmärgsskadeforskning.

I vanliga fall arrangeras löparloppet Wings for Life Flagship Runs, men i år är målet i stället att skapa den största “App Run” någonsin. Alla som anmäler sig laddar ner en app på sin telefon och startar loppet samtidigt överallt i världen. Deltagarna blir “jagade” av en virtuell bil – när bilen passerar är ens eget lopp slut. Genom applikationen kommer alla deltagare enskilt få information om hur det går, när den virtuella bilen närmar sig och när den är ifatt.

Var med och hjälp RG Aktiv Rehabilitering att uppnå vårt mål på 100 anmälda i vårt team. Anmäl dig tillsammans med familj och vänner och var med och spring eller rulla för ryggmärgsskadeforskningen.

Om vi uppnår 100 anmälda i RG:s lag kommer vår samarbetspartner Coloplast att skänka 50 000 kr till Wings for Life!

Instruktioner för dig som vill delta

Besök https://www.wingsforlifeworldrun.com/

Anmäl dig till App Run. När registreringen är klar väljer du att delta i ett team. Sök efter RG Aktiv Rehabilitering bland teamen och gå med i teamet.

Anmälningsavgiften är 203kr (20€) till Wings for Life. Man kan även välja att skänka extra pengar till ryggmärgsskadeforskningen. Ingen avgift behöver betalas till RG Aktiv Rehabilitering. Pengarna som Wings for Life samlar in går oavkortat till forskning om ryggmärgsskador

Loppet startar kl 13:00 den 9 maj. Kl 13.30 börjar den virtuella följebilen köra i 14 km/timma. Hastigheten som följebilen kör i ökas sedan varje halvtimma.

Ladda upp ditt resultat på Facebook eller Instagram, tagga RG Aktiv Rehabilitering och var med och tävla om priser.

Vid frågor, kontakta Hillevi Hansson på e-post hillevi.hansson@rgaktivrehab.se.

Mer information om tävlingen finns på Wings for Lifes hemsida.