Sommarens kurser och läger i Valjeviken inställda

21 april, 2020

På grund av coronaviruset, Covid-19, och Folkhälsomyndighetens beslut, ställer vi in Sommarkursen och Familjelägret 2020.

Vi är oerhört ledsna över att inte få möjlighet att göra det vi älskar allra mest – inspirera fler till ett aktivt liv och skapa minnen för livet tillsammans med alla deltagare, ledare och samarbetspartners genom våra kurser och läger.

I nyhetsbrevet som gick ut den första april informerades om att anmälan till sommarens aktiviteter i Valjeviken var fortsatt öppen med förhoppningen att Sommarkursen och Familjelägret skulle bli av. Senare samma dag uppdaterade Folkhälsomyndigheten sina rekommendationer och kom med nya råd till allmänheten. Utifrån dessa har vi idag fattat beslutet av ställa in såväl Sommarkursen som Familjelägret 2020 och inte avvakta till den 27/4 som tidigare var planerat.

Nu jobbar vi för fullt med att hitta nya plattformar där våra medlemmar kan mötas och utbyta erfarenheter och kunskap.

Frågor och svar

Går det att behålla anmälan till nästa år?

Nej vi har dessvärre inte möjlighet att behålla anmälningarna till nästa år. Men vi hoppas få välkomna så många som möjligt till Sommarkursen och Familjeläger 9-13 år 2021.

När kan man anmäla sig till nästa års läger?

I nyhetsbrevet och på hemsidan informerar vi om när anmälan till 2021 års aktiviteter öppnar.

Hur ser planen ut för höstens kurser och läger?

Anmälan till höstens kurser och läger är öppen. Här kan du läsa mer om vad som är på gång framöver: https://www.rgaktivrehab.se/rg-s-kursverksamhet

Vad händer istället?

Vi arbetar nu för fullt med att ta fram alternativa lösningar som vi hoppas ska fylla tomrummet till viss del. Håll utkik på hemsidan och på Facebook framöver för mer information.

Fler frågor, funderingar eller feedback? Välkommen att kontakta oss via ann-louise.carlsson@rgaktivrehab.se (kurskoordinator) och linda.tellstrom@rgaktivrehab.se (barn- och ungdomskoordinator).