Nu är det dags igen! Öppet hus om RG Aktiv Rehabiliterings verksamhet på Bosön

14 mars, 2023

Öppet hus på Bosön är för dig som arbetar med personer som har en ryggmärgsskada, eller som lever med en liknande diagnos, samt för dig som studerar till fysio- eller arbetsterapeut. Boka in onsdagen den 26 april 2023 redan nu!

Under förmiddagen är det fokus på vår Rehabinriktade träning (RIT). RIT startade vid årsskiftet 2021–2022, och deltagarna har gjort väldigt fina resultat under året. RIT passar för dem som inte är klara med sin rehabilitering utan har funktioner att förbättra. Vi berättar även om vår övriga tränings- och friluftsverksamhet. Förutom att mingla bland kollegor, RG-personal och sponsorer så kommer det även att ges möjlighet till rundvandring i Bosöns lokaler.

Eftermiddagen ägnas åt RG:s kurs-, läger- och utbildningsverksamhet. Där skapar vi genom metoden Aktiv Rehabilitering ökad självständighet och möjlighet till ett aktivt liv för personer med ryggmärgsskada eller liknande förutsättningar. Du får träffa instruktörer, ledare och deltagare på Introkursen, vilket var väldigt uppskattat förra gången vi hade öppet hus. Den som vill får gärna delta i någon av de pågående aktiviteterna.

Du kan redan nu anmäla dig här »

I början av 2023 kommer mer information om programmet på vår hemsida. Om du har frågor kan du kontakta maria.hermelin@rgaktivrehab.se eller madelaine.bille@rgaktivrehab.se.