Medlemskap

Som medlem i RG Aktiv Rehabilitering (RG) stödjer du föreningens verksamhet och bidrar till att personer med ryggmärgsskada och de med liknande förutsättningar kan utveckla sin självständighet och självkänsla.

Bli medlem idag »

Medlemsavgift

Medlemskap i RG kostar endast 250 kronor per år eller 275 kronor om du befinner dig utanför Sverige.

I medlemskapet ingår en prenumeration på RG:s medlemstidning Kick som kommer ut en gång per år som tryckt tidning och som dessutom löpande publicerar nytt material digitalt på www.kick.se.

Familjemedlemskap

Om någon annan i ditt hushåll är fullt betalande medlem i RG kan du bli så kallad familjemedlem. Familjen får då bara en tidning men i ditt personliga medlemskap har du samma övriga förmåner som andra medlemmar. Familjemedlemskap kostar 150 kronor per år.

Stödmedlemskap

Stöd RG med valfritt bidrag. Ett stödmedlemskap kostar minst 150 kronor per år men även högre bidrag mottages tacksamt. Ett stödmedlemskap innefattar inte utskick av RG:s medlemstidning Kick.

Ansök om medlemskap genom att klicka på länken och fylla i formuläret. Du kommer att få en faktura till den e-postadress du angett, så fort den är betald aktiveras ditt medlemskap.

Bli medlem i RG »