Friskvårdsmassage

Du som tränar med RG på Bosön har möjlighet att boka in dig på massage.

Massage har många positiva effekter, såväl fysiskt som mentalt. Den ökar blod- och lymfcirkulationen, förebygger/minskar muskelspänningar och förebygger besvär som på sikt kan leda till smärta. Massage har även en avslappnande effekt som motverkar stress och ger dig en lugnare och djupare andning.

Under höstterminen planerar vi att erbjuda massage jämna veckor mellan kl 13.00 – 15.00, under förutsättning att läget med Corona inte förvärrats. Från och med augusti 2021 kommer massagen vara i samma hus som RG:s träning, vid nedre entrén, dörren till vänster om hissen, vilket medför att det är lättare att ta sig dit.

Kontaktperson

Maria Hermelin, instruktör, fysioterapeut och diplomerad friskvårdsmassör (utbildad på Axelssons massageinstitut)

Friskvårdsmassage höstterminen 2021

Tid: Varannan torsdag kl 13.00–15.00 vecka 34–48 (ej vecka 46)
Plats: Massagerummet i Olympiahuset, nedre plan, ingång till vänster om hissen (där RG hade lokal och kontor våren 2020). En höj- och sänkbar brits används vid massagen. Tillgång till handikapptoalett finns utanför rummet.
Kostnad: 30 minuters massage kostar 250 kr och 60 minuters massage kostar 400 kr.
Bokning: Boka tid genom att e-posta Maria (se ovan). Ange önskat datum, om du vill ha 30 eller 60 minuters massage samt speciella önskemål, till exempel massage av rygg/nacke.