40-årsjubileum

I januari 1981 hölls det första styrelsemötet och föreningen RG Aktiv Rehabilitering bildades. Nu firar vi att RG Aktiv Rehabilitering fyller 40 år!

Sedan starten har föreningen utvecklat metoden Aktiv Rehabilitering, hjälpt tusentals människor till ett bättre och mer självständigt liv, bidragit till en bättre ryggmärgsskadevård i Sverige och spridit metoden och framgångarna till många andra länder.

Att nå så fantastiska resultat är inte möjligt utan alla eldsjälar, ideella ledare och medlemmar som ger av sin tid och sitt engagemang för att skapa:

Ett rikt och inspirerande liv för personer med ryggmärgsskada och de med liknande förutsättningar.

Nu är det dags att fira de 40 första åren!

Du och din familj, vänner och kollegor är alla varmt välkomna att delta på föreningens mingelfest i anslutning till Hjultorget på Kistamässan i Stockholm. Vi drar igång när mässan stänger kl. 17.00 onsdagen den 18 maj. RG bjuder på festligheter, dryck och lättare tilltugg.

Praktisk information

Medlemskap RG

Det är medlemmarna som är RG:s styrka. Att vara medlem är första steget när du vill stötta RG:s verksamhet. Bli medlem här: www.rgaktivrehab.se/medlemskap

RG:s verksamhet under åren

En hel del av RG:s verksamhet genom åren har dokumenterats i film och bilder. Nedan hittar du några av filmerna och bilderna.

Film från Introkurs för ryggmärgsskadade 2021 »

Film från RG.s barnläger 2003 »

Film från Bosön 1992 »

Fler filmer finns på RG:s YouTube-kanal.