Rehabträning i Stockholm

RG Aktiv Rehabilitering (RG) erbjuder träning och rehabilitering på Bosön, Lidingö. Vi hjälper dig att med träning utveckla den kondition, rörlighet, balans, styrka och teknik som behövs vid förflyttningar, gång och rullstolskörning. Av RG:s tre instruktörer är en fysioterapeut och två rehabinstruktörer, vissa med funktionsnedsättning och andra utan.

Målgrupp

RG:s träning på Bosön riktar sig till dig som går eller sitter i rullstol och har ryggmärgsskada eller liknande förutsättningar, t ex benamputation eller MS. Du ska fungera i grupp och bör inte ha problem med minne, koncentration och orientering.

För att delta i verksamheten behöver man vara medlem i RG, vilket kostar 250 kr per kalenderår. Medlemsavgiften är inte inkluderad i träningspriserna.

Träningsåret delas upp i två terminer. Vårterminen börjar i mitten av januari och slutar i mitten av juni. Höstterminen börjar i mitten av augusti och slutar strax före jul. I mån av plats kan du anmäla dig och börja träna när som helst under terminen.

RG:s utbud av träning och rehabilitering

Individuell hälsocoaching och massage erbjuds endast till de som deltar i övrig träning med RG på Bosön.

Anmälan till träning med RG i Stockholm »